Zoeken naar lang slank

Uw zoekactie voor lang slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuke dame voor regelmatig contact.(Friends With Benefits)Op regelmatige basis afspreken voor een lekkere sexdate,massage,sauna,...Kortom een date waar veel kan maar niets moet.Ik sta voor veel open maar ben niet op zoek naar extreme dingen.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Dames met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek dame voor regelmatig contact.(FWB)
jeroen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
langdurig gelikt worden
Zijn er vrouwen die eens langdurig gelikt willen worden? Ik zie er goed uit: erg sportief en slank. Ik lik als de besten. Ik lik u naar de zevende hemel.  
Guillaume 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 leuke vaste dame gezocht
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een gebonden dame…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Tony 55 jaar Limburg - Eksel
Zoek een lieve rijpere dame tussen 50j en 75j
Ik ben een leuke vrouwvriendelijke en verzorgde man van 55 jaar en ik val voor lieve puur natuurlijke vrouwen. Ik ben op zoek naar een rijpere dame tussen 50j. en 75j. mag slank, volslank of mollig zijn, liefst met hangborsten (Cupmaat is onbelangrijk) en behaarde intieme delen (ben zelf wel intiem geschoren), een koppel dat op zoek is naar mannelijk gezelschap om intieme momenten te delen mag ook reageren, ik nodig je/jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of we een stapje verder willen gaan.  
Virginhon19 20 jaar Limburg - Bilzen
Vandaag alleen
Geile 18j maagd die eerste ervaring vanavond nog wil opdoen!! Ik ben eindelijk eens alleen thuis dus kan ontvangen (regio Bilzen, Hoeselt). Criteria -40j, slank of normaal Anonieme afspraak  
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman(24) zoekt fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Jongeman(24) zoekt fijne fwb
Student 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student op zoek
Hey Ik ben een student uit het Gentse. Ik ben 22 jaar oud, blond haar, blauwe ogen en slank tot atletisch gebouwd. Verder ben ik groot geschapen (18 cm). Ik ben op zoek naar een fwb in de leeftijdscategorie 18-45 jaar. Een milf die een jong blaadje kan appreciëren is ook welkom. Hopelijk tot binnenkort.  
26 man 26 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
mondige jongen
hey ik ben een 26j man die je graag heel nat likt ik hou er van je lang te likken tot je klaar bent ik ben 182cm 72kg slank gebouwd direct  

mondige jongen
Likslaafje 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Face sitting & riding
Welke vrouw wil mijn gezicht wil berijden met haar kutje en kontje en wil zich lekker lang, diep en uitgebreid wil laten likken. Een vrouw die genot zoekt en zich wil ontladen terwijl ze op mijn gezicht zit en ze verwend wordt door mijn mond, lippen en tong. Die haar kutje en kontje stevig op mijn gezicht perst om nog meer te genieten van mijn tong. Of wil je lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen je benen lig en je lik? Ik wil je plezier, lust en genot geven. Ik ben 53 jaar, keurig, hygiënisch, goed niveau maar met een kinky kantje. Voorts ben ik slank, groot. Wie wil mijn gezicht lekker berijden of wil ontspannen achterover liggen terwijl ik haar lik?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10